Mitä Moip!-ryhmät ovat?

Moip-ryhmät ovat vertaisryhmiä, joiden tarkoituksena on tarjota paikka jakaa ja käydä läpi omia ajatuksiaan ja kokemuksia muiden samanikäisten ja samanlaisia asioita pohtivien ja kokeneiden kanssa sekä saada tukea omaan jaksamiseen.

Moip!-vertaisryhmän kesto on yhdeksän kuukautta.

Ryhmän jälkeen moippilaiset voivat toimia vapaaehtoisina mukana projektissa ja osallistua näin erilaiseen yhteiseen tekemiseen hyödyntäen omia kokemuksiaan ja taitojaan.

Mitä ryhmissä tehdään?

Osallisuus on Moip!:issa keskeistä. Ryhmät itse ideoivat Moip!-toimintarjottimen pohjalta mitä kaikkea juuri heidän ryhmäprosessinsa tulee sisältämään. Ryhmässä voidaan tehdä kaikkea keskustelun ja vaeltamisen väliltä aina taiteellisiin menetelmiin tai itsetuntemuksen maailmaan sukeltaviin kursseihin. Toimintatarjottimesta lisätietoa löydät täältä.

Ryhmä käynnistyy yhteisellä viikonlopun vietolla starttiviikonlopun muodossa. Ryhmä myös päättyy yhteiseen viikonlopunviettoon.


Miten ryhmään pääsee mukaan?

Jos sinua kiinnostaa Moip:in ryhmätoiminta, ota rohkeasti yhteyttä projektityöntekijöihin Sofiaan tai Pinjaan! Yhteystiedot löydät täältä. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Moip!-työntekijät tapaavat henkilökohtaisesti jokaisen, ennen ryhmään liittymistä. 

Ensimmäinen Moip!-vertaisryhmä on alkanut syyskuussa 2016.

Seuraava Moip!-ryhmä starttaa keväällä 2017!